Våra resor

Überbra outletshopping i Tyskland, 2 dagar

Shopping, shopping, shopping! Åk med oss till Tyskland på en härlig shoppingresa och shoppa loss till überbra priser på Norra Tysklands största outlet! Vi besöker McArthurGlen Designer Outlet för att fynda till otroliga priser och njuter utav vackra Plön!

I resans pris ingår:
- Resa i modern helturistbuss
- Bro- och färjeavgifter, vägskatter samt moms
- Del i dubbelrum
- Halvpension
- Besök i Lübeck
- Besök på McArthur Glen Designer Outlet
- Outlet 10 % rabattkupong

Hotell:
Hotel Plöner See by Tulip Inn, Plön

Enkelrumstillägg: 150:-

OBS! Medtag giltigt pass! 

Är du intresserad utav Outletshopping med Julmarknad? Avresa den 30/11 och 8/12. Läs mer under våra julmarknadersresor!

Dag 1. Hemorten – Plön
Under morgonen stiger vi ombord på bussen och tar oss på snabba vägar ner genom Danmark. Via färjan Rödby-Puttgarden når vi Tyskland och stannar för shopping på Nielsens Discount innan vi åker vidare till Lübeck för ett besök i denna gemytliga stad. Här har vi en stund på egenhand utforska och njuta utav den gamla Hansastaden. Stadskärnan är vacker och intressant med museer, medeltida hus och moderna butiker. Efter ett par timmar i Lübeck stiger vi på bussen och rullar mot Plön, den lilla staden som ligger mellan två stora sjöar. Här checkar vi in på Hotel Plöner See by Tulip som ligger nära det vackra Plönslottet. Här njuter vi av vacker utsikt och en god gemensam middag. Kanske lockar en drink i den mysiga baren/loungen eller en härlig promenad i staden innan vi går och lägger oss i sköna sängar. 

Dag 2. Plön – Hemorten
Dagen börjar med frukost innan vi beger oss till Neumünster för riktigt bra shopping på McArthurGlen Designer Outlet. Detta är norra Tysklands största outlet och har utvecklats till ett shoppingparadis för modeälskare. Här shoppar vi loss till überfina priser, upp till 70% rabatt på vanliga butikspriser i mer än 110 butiker. Välj bland favorit-designermärken som Armani, Hugo Boss, Gucci, Levis, Polo Ralph Lauren, Adidas, Karl Lagerfeld, Converse m.fl. m.fl.! Här finns också inredning som t.ex. Villeroy & Boch. Flera kaféer och restauranger i mysiga miljöer ger lite ”bykänsla” och att komma hit som grupp ger ytterligare rabatter i butikerna. Strax efter lunch kliver vi åter på bussen och påbörjar hemresan. Innan vi kör på färjan som ska ta oss till Danmark så stannar vi för att handla lite godsaker för alla smaker. Under kvällen anländer vi åter till Sverige och säger adjö till varandra med många fina fynd i bagage!

Hotel Plöner See by Tulip Inn, Plön
Detta fridfulla hotell i Plön ligger omgivet av skogen i naturparken Holsteinische Schweiz. Här erbjuds ombonade rum med en balkong och utsikt över sjön Großer Plöner See. Gratis WiFi ingår.

Hotel Plöner See by Tulip Inn har smakfullt inredda rum med te- och kaffekokare. Vissa rum är anpassade för allergiker.

Hotellet serverar en frukost med skandinaviska specialiteter.

Du kan vandra eller cykla genom det natursköna landskapet i Schleswig-Holstein. Sjöarna Plöner och Höftsee ligger några minuters promenad bort.
Läs mer om hotellet här

Avresor

AvresedatumMån 2020-04-13
HemkomstdatumTis 2020-04-14
Platser kvarPlatser: 5+
Från prisPris: 1 395
Ring för bokningRing för bokning