Våra resor

Bremen vinfestival, 3 dagar

Välkommen till den årliga vinfestivalen i en av Tysklands gemytligaste städer – stadsmusikanternas Bremen! Provsmaka viner från tyska vinområden och koppla av med shopping, cafébesök och promenader i de mysiga Schnoorkvarteren.

I resans pris ingår:
- Resa i modern helturistbuss
- Bro-, färjeavgifter, vägskatter samt moms
- Del i dubbelrum
- Frukost dag 2 och 3
- Reseledare

Enkelrumstillägg: 700:-

OBS! Medtag giltigt pass eller nationellt id-kort utfärdat av polisen OBS!

Välkommen till den årliga vinfestivalen i en av Tysklands gemytligaste städer – stadsmusikanternas Bremen! Provsmaka viner från tyska vinområden och koppla av med shopping, cafébesök och promenader i de mysiga Schnoorkvarteren.

Dag 1. Hemorten–Bremen
På morgonen ställer vi färden mot Tyskland. Under eftermiddagen anländer vi till Bremen och fina Radisson Blu Hotel. När vi checkat in har vi resten av dagen att på egen hand besöka vinfestivalen, där tyska vinbönder från olika vindistrikt presenterar sina fina viner. Festen äger rum i stadskärnan där långbord står uppdukade. Förutom många olika viner erbjuds lättare rätter, stämningsfull musik och gemytlig atmosfär.

Dag 2. Bremen
Efter frukost har vi hela dagen till fritt förfogande. Passa på att provsmaka viner på festivalen och ät god mat. På Ratskeller finns det möjlighet till vinprovning på egen hand. Besök sevärdheter, affärer och festligheterna. Ett måste är ett besök i Schnoor – Bremens äldsta kvarter fullt med mysiga gränder, restauranger och butiker. I de centrala delarna finns även ett stort shoppingutbud.

Dag 3. Bremen–Hemorten
Efter frukost är det dags att ta farväl av Bremen för den här gången. Vi reser via Lübeck till Puttgarden, där vi tar färjan över till danska Rödby. Under kvällen når vi åter våra hemorter.

Radisson Blu Hotel, Bremen
Detta hotell ligger 3 minuters promenad från domkyrkan Bremer Dom och erbjuder fri tillgång till gym och bastu. Hotellet har även en elegant bistro i sitt atrium samt luftkonditionerade rum med faciliteter för varma drycker.

De eleganta rummen på 4-stjärniga Radisson Blu Hotel Bremen har ett modernt badrum och en tv med kabelkanaler.

Hotellets kulinariska centrum är restaurangen och baren THE L.O.B.B.Y. som är inspirerad av den amerikanska stek- och hamburgertraditionen. I hotellets atrium erbjuds frukost, restaurang och bar på en och samma plats.
Läs mer

Avresor