Våra resor

Andrea Berg live i Hamburg, 3 dagar

Andrea Berg har under många år tillhört eliten av den tyska musikscenen. Hon begeistrar en hel arena med sin energi och trollbinder publiken med sin musik. Följ med oss på en oförglömlig resa till Hamburg och njut utav en Andrea Berg konsert i högklass!

I resans pris ingår:
- Resa i modern helturistbuss
- Bro-, färjeavgifter, vägskatter samt moms.
- Del i dubbelrum
- Halvpension
- Biljett till Andrea Bergs konsert
- Reseledare

Enkelrumstillägg: 450:-

Hotel Alte Wache i Hamburg
Hotel Alte Wache ligger mitt i hjärtat av staden Hamburg, Tyskland. Det perfekta stället att bo!

Våra lugnt belägna hotel ger en plats för vila och ro mitt i staden. Centralt beläget nära, teatrar, sjön Alster, centralstationen och shoppingområden kan nås till fots.

Restaurang och bar - njuta av regionala och internationella rätter.

Samtliga rum är fullt utrustade med: Dusch / bad och toalett, gratis trådlöst internett, Tv och radio, telefon, skrivbord, minibar, elektrisk byxpress samt hårtork.

Läs mer

Dag 1. Hemorten- Hamburg
Under morgonen stiger vi ombord på bussen och påbörjar vår färd söderut. Via Öresundsbron åker vi genom Danmark till Rödby för att ta färjan över till Puttgarden. Under eftermiddagen når vi Hamburg och checkar in på trivsamma Alte Wache i centrala Hamburg. Efter incheckning och kanske en egen promenad i omgivningarna träffas vi igen för gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Hamburg
Efter en välsmakande frukost erbjuder vi en gemensam stadsrundtur i Hamburg. Efter sightseeingturen står eftermiddagen till fritt förfogande för egna strövtåg, shopping etc. Som en av landets viktigaste kulturstäder erbjuder Hamburg intressanta museer och ett nyinvigt spektakulärt konserthus som kan sysselsätta oss på dagen innan vi går på konsert på kvällen. Här finns också utmärkta shoppingmöjligheter, inte minst i de många shoppinggalleriorna. Senare på eftermiddagen träffas vi igen för att bege oss mot en tidig gemensam middag och därefter fortsätta till Barcalaycar ArenaHambrug där konserten med vår favoritartist drar igång. Nu är det bara att njuta av en helkväll!

Dag 3. Hamburg – Hemorten
Hemresan startar efter frukost och vi stiger på bussen som tar oss upp till färjeläget. Om tid ges stannar vi  för lite traditionell och prisvärd shopping innan vi rullar vidare sista biten mot färjan.  Sista etappen genom Danmark sedan via Öresundsbron till Malmö, dit vi anländer under kvällen.

Avresor