Våra resor

Hamburg julmarknad, 3 dagar

I juletid glittrar de upplysta fasaderna i Alstersjöarnas spegelblanka vatten och en förtrollande atmosfär sänker sig över Hamburg. Stadens julmarknader är vackra, inbjudande och påkostade! Du får uppleva ett Hamburg som förvandlas till en småstadsidyll från förr med välfyllda bodar, karuseller, gediget hantverk och lockande dofter och smaker. Den största julmarknaden hittar du på torget Rathausmarkt utanför Hamburgs rådhus. Den kallas för ”den historiska julmarknaden” och är ett paradis för dig som drömmer om en äkta gammaldags julmarknad.

I resans pris ingår: 
- Bussresa i modern helturistbuss 
- Bro-, färjeavgifter, vägskatter samt moms 
- Del i dubbelrum 
- Frukost

Ibis Hamburg City, Hamburg
Detta hotell har ett centralt läge, bara 500 meter från Hamburgs centralstation och distriktet Speicherstadt. På Ibis Hamburg City finns en restaurang och en 24-timmarsreception.

Rummen på Ibis Hamburg City har satellit-TV, skrivbord samt eget badrum med dusch och hårtork.

En generös frukostbuffé serveras varje morgon, och du kan slå dig ner i snacksbaren eller på terrassen.

Ibis Hamburg City ligger bara 700 meter från shoppinggatan Mönckeberg.
Läs mer

Dag 1. Hemorten – Hamburg
Tidigt på morgonen lämnar vi våra hemorter och rullar över Öresundsbron till Danmark där vi tar båten över till Tyskland. Sen eftermiddag når vi Hamburg där vi inkvarterar oss på Ibis Hotel Hamburg City.

Dag 2. Hamburg
Efter frukost väntar Hamburg på att upptäckas. Vi har hela dagen fri för egna strövtåg i Tysklands näst största stad som lockar med en mängd attraktioner och shoppingmöjligheter.

Dag 3. Hamburg – Hemorten
Efter en god frukost väntar avresa mot färjeläget. Om tid ges stannar vi för lite shopping innan vi rullar på färjan mot Danmark. På kvällen är vi åter i Sverige, med trevliga minnen från vår resa ihop.

 

Avresor