Våra resor

Potsdam & Berlins Julmarknad, 3 dagar

Följ med på en härlig kombinationsresa där du får upptäcka två städer fyllda med julstämning! Vår fasta punkt under resan blir Hotel am Havelufer i Potsdam, varifrån vi utgår för våra besök på städernas julmarknader. Utbudet av julmarknader i den gamla garnisonsstaden Potsdam är stort, liksom förekomsten av historiskt intressanta byggnader. Här kan du själv strosa mellan de olika marknaderna och njuta av Glühwein, brända mandlar, kanderade äpplen och klassiska hantverk. Vi tar även en tur till metropolen Berlin som har ett stort antal olika julmarknader där du garanterat hittar klappar att lägga under granen. Njut av folklivet, det stora utbudet och den festliga julstämningen!

I resans pris ingår: 
- Bussresa i modern helturistbuss 
- Bro- och färjeavgifter, vägskatter samt moms. 
- Del i dubbelrum 
- Frukost 
- Middag dag 1

Enkelrumstillägg: 500:-

OBS! Glöm inte att ta med giltigt pass!

Arcona Hotel am Haverlufer, Potsdam
Detta hotell i Potsdam erbjuder gratis WiFi och moderna rum med platt-TV. Hotellet med utsikt över floden Havel ligger 5 minuters promenad från tågstationen Potsdam Charlottenhof.

På arcona Hotel am Havelufer kan du njuta av historisk arkitektur och ett lugnt men centralt läge i hjärtat av Potsdam. På rummen finns kabel-TV och en minibar.
Läs mer

 

Dag 1. Hemorten - Potsdam
När alla stigit på bussen går färden ner via Öresundsbron och färjan över till Tyskland. Sen eftermiddag når vi vårt trevliga hotell Arcona Hotel am Havelufer i Potsdam. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 2. Potsdam - Berlin - Potsdam
Efter en god frukost går vi på bussen som tar oss till Tysklands huvudstad, Berlin! Efter en guidad tur i Berlin har vi dagen fri för egna äventyr i en av Europas mest intressanta huvudstäder. På eftermiddagen åker vi tillbaka Potsdam och har resten av kvällen fri för att på egen hand njuta av Potsdam.

Dag 3. Potsdam - Hemorten
Väl utvilade stiger vi ombord på bussen och kör snabbt till färjeläget. Om tid ges stannar vi för lite shopping innan vi rullar ombord. Framåt kvällen når vi åter svensk mark.

Avresor