Våra resor

Shopping i Burg, Linje 1, Markaryd

Fynda till sanslöst låga priser i Tyskland med vår resa till Burg!

På våra shoppingresor tar vi er med till sanslöst låga priser i Tyskland. Vi styr bussen från våra anslutningsorter ner till Rödby via Danmark. Vi kör genom Danmark och tar sedan färjan Rödby- Puttgarden. Därefter stannar vi först och shoppar ca 1,5 timme på Nielsens Discount i Burg för att sedan komplettera våra inköp på Bordershopen under 1 timme. Efter att vi lastat bussen med våra fynd styr vi hemåt. Under kvällen återkommer vi till Sverige och våra anslutningsorter.. 

Varje resenär erhåller 75 kg lastvikt. Det är ej tillåtet att ta med väskor, tex dramatenväskor och resväskor att packa i. Packa i de kartonger som finns i butikerna.

OBS! Om ni har bokat från en påstigningsort som finns på flera linjer med avgång samma datum, kan ni komma att bli flyttade till en annan linje.

Om ni reser i sällskap med personer som bokat via en annan bokning, glöm då att inte att uppge att ni önskar resa i sällskap. Detta skriver ni in i rutan under transportanmärknings vid bokning.

Avreseorter: Markaryd, Skånes Fagerhult, Örkelljunga, Östra Ljungby, Åstorp, Helsingborg, Landskrona, Löddeköpinge, Malmö.

I resans pris ingår:
- Bussresa
- Bro-, färjeavgifter, vägskatter samt moms.
- 75kg lastvikt per person. 

50 kronor rabatt per person vid bokning och kortbetalning på hemsidan.
(Gäller endast vid bokning och betalning på hemsidan)

Kostnadsfri avbokning kan göras fram till två arbetsdagar före avresa.

OBS! medtag giltigt pass!! Körkort räcker inte som legitimation.
Det är fortfarande gränskontroll mellan Tyskland och Danmark.

Passagerare ansvarar själva för sitt bagage. Tänk på att märka upp samtliga varor. Det är ej tillåtet att ta med väskor, tex dramatenväskor och resväskor att packa i. Packa i de kartonger som finns i butikerna.

Läs mer om Nielsens Discount

Avresor