Våra resor

Wismar Julmarknad, 3 dagar

Upplev den tyska julstämningen i mysiga Wismar. Vi bor mitt i hjärtat av staden och har nära till allt. Staden har en liten julmarknad på det mysiga torget Markplatz där du bland annat kan äta brända mandlar och dricka en kopp varmt Glühwein, tyskarnas motsvarighet till vår glögg.

I resans pris ingår:
- Resa i modern helturistbuss.
- Bro-, färjeavgifter, vägskatter samt moms.
- Del i dubbelrum.
- Frukost
- Middag dag 1

Enkelrumstillägg: 600:-

OBS! Glöm inte att ta med giltigt pass!

Vienna House Stadt Hamburg, Wismar
Detta 4-stjärniga hotell har ett centralt läge i staden Wismar som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Här finns en rymlig spaavdelning och ett terrasskafé på den historiska marknadsplatsen. Hotellet tillhandahåller gratis WiFi.

Vissa av rummen på Vienna House Stadt Hamburg Wismar har utsikt över den historiska marknadsplatsen och alla rum har moderna bekvämligheter.

Steigenbergers spaavdelning har en finsk bastu, ångbad och takterrass. I Wellnarium kan du boka olika skönhetsbehandlingar. Kneipp-faciliteter finns också tillgängliga. Tillgång till bastun erbjuds mot en extra avgift.
Läs mer

Dag 1. Hemorten – Wismar
Vi åker genom södra Sverige och Danmark och tar färjan över till Tyskland. Väl i Tyskland fortsätter vi till Wismar där vi inkvarterar oss på Vienna House Stadt Hamburg i Wismar. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 2. Wismar
Efter en stabil hotellfrukost har vi resten av dagen till att på egen hand utforska Wismar. Den gamla hansestaden Wismar vid Östersjön var svensk från 1648 till 1803. Staden firar årligen det svenska intåget med festivalen Schwedenfest. Wismars julmarknad är precis som staden relativt liten och anordnas runt Marktplatz.

Dag 3. Wismar – Hemorten
Frukost och därefter avresa mot färjeläget. Om tid ges stannar vi för lite shopping innan vi rullar på båten till Danmark. På kvällen är vi tillbaka i Sverige igen efter en härlig julmarknadsresa!

Avresor