Våra resor

Kiel julmarknad, 3 dagar

Nordtyska Schleswig-Holsteins huvudstad Kiel är en stad där havet ständigt gör sig påmint, även julmarknaden med sina maritima inslag visar att det är en gammal sjöfartsstad. Bara en kort promenad från färjan hittar du Holzenplatz, Alten Markt och Rådhusplatsen där julmarknaden är i full gång. Här kan du smaka på tyska delikatesser, handla traditionellt konsthantverk och dricka värmande glühwein. Vi bor i hjärtat av Kiel på det eleganta Steigenberger Conti Hansa.

I resans pris ingår:
- Resa i modern helturistbuss.
- Bro-, färjeavgift, vägskatter samt moms.
- Del i dubbelrum.
- Frukost.
- Middag dag 1

Steigenberger Conti Hansa, Kiel
Hotellet ligger i Kiel nära bukten nära Kiels operahus och Sparkassen-Arena. Andra sevärdheter i regionen inkluderar Laboes marina minnesmärke och Schilkseestranden.

Steigenberger Conti Hansa har gym, ångbastu och bastu. Allmänna utrymmen är utrustade med wi-fi (avgift tillkommer). Detta hotell har 2 restauranger samt en bar/lounge. Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, conciergetjänster och rumsservice (under begränsade tider).

De 164 gästrummen på Steigenberger Conti Hansa har minibar och hårtork. Mot en tilläggsavgift har gäster tillgång till wi-fi på rummet. 22 tum platt-tv med kabelkanaler. Alla rum har skrivbord och telefon. Gäster erbjuds städning dagligen och allergitestade sängkläder finns tillgänglig på begäran.
Läs mer 

Dag 1. Hemorten – Kiel
När alla stigit på bussen börjar vi färd ner mot Kiel och julmarknaden där. Vi kör på snabba vägar igenom Danmark och tar färjan över till Tyskland. Under eftermiddagen checkar vi in på Steigenberger Conti Hansa. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Kiel
Efter en god frukost har vi hela dagen på oss att på egen hand utforska julmarknaden och staden.

Dag 3 Kiel - Hemorten
Efter frukost packar vi ihop våra väskor och början hemresan. Innan vi rullar på färjan så stannar vi för shopping om tid ges. Framåt kvällen når vi hemorterna igen. Fulla utav härlig julstämning och laddade för jul!

Avresor