Våra resor

Whisky & Rom Festival på Bordershop linje 1, 1dag

Har du någon gång undrat hur de riktiga dyrgriparna inom whiskyvärlden smakar? Nu har du chansen att reda på det. Åk med oss och upplev några av världens mest sällsynta och exklusiva whiskysorter!

OBS! Om ni har bokat från en påstigningsort som finns på flera linjer med avgång samma datum, kan ni komma att bli flyttade till en annan linje.

Om ni reser i sällskap med personer som bokat via en annan bokning, glöm då att inte att uppge att ni önskar resa i sällskap. Detta skriver ni in i rutan under transportanmärknings vid bokning.

Avreseorter: Markaryd, Skånes Fagerhult, Örkelljunga, Östra Ljungby, Åstorp, Helsingborg, Landskrona, Löddeköpinge, Malmö.

I resans pris ingår:
- Bussresa i modern helturistbuss 
- Bro-, färjeavgifter, vägskatter samt moms. 
- Entré till whiskyfestivalen 
- 1 st provsmakningsglas 
- 5 smakpoletter

50 kronor rabatt per person vid bokning och kortbetalning på hemsidan.
(Gäller endast vid bokning och betalning på hemsidan)

Det finns möjlighet att köpa fler polletter på festivalen.

OBS: Du måste vara minst 21 år för att få delta.

Läs mer här

Scandlines Bordershop i Puttgarden har ett av Nordeuropas största sortiment av kvalitetswhisky, i alla prisklasser. Under vår Whiskyfestival har du möjlighet att provsmaka fler än 300 whiskysorter från hela världen! Bland annat kan du prova Glenfiddichs 19-åriga Age of Discovery single malt whisky. Den enda av Glenfiddichs produkter som har fått mogna på amerikanska ekfat, vilket skapar en helt unik smak.

Naturligtvis kör vi även ner till Nielsens discount och fyndar till bra priser. Under en timmes tid stannar vi på Nielsens innan vi beger oss till Bordershop för ett besök på cirka två timmar.

OBS! medtag giltigt pass!!
Körkort räcker inte som legitimation.

Det är fortfarande gränskontroll mellan Tyskland och Danmark.
Giltigt pass MÅSTE medtagas!

Passagerare ansvarar själva för sitt bagage. Tänk på att märka upp samtliga varor. Det är ej tillåtet att ta med väskor, tex dramatenväskor och resväskor att packa i. Packa i de kartonger som finns i butikerna.

Avresor