Om oss

Välkommen till oss på Röke Buss

Visst är det fantastiskt att resa! Att upptäcka nya platser, se nya vyer och att få nya intryck berikar livet på ett sätt som få andra saker gör. Vi vill göra det lätt för dig att ta dig till kända och okända resmål på ett tryggt, bekvämt och prisvärt sätt. Därför skapar vi resor som kombinerar spännande platser och upplevelser med kunnig reseledning, rutinerade chaufförer och moderna, trafiksäkra bussar. Inte att förglömma är heller alla trevliga medresenärer! Många av våra resenärer anser att gemenskapen som skapas på bussen är det som ger resan det där lilla extra.

Spännande nyheter
Vi fortsätter att bredda vårt stora utbud av kvalitetsresor. I år kan vi presentera nyheter som exempelvis en spännande resa längs Höga Kusten i kombination med Inlandsbanan, en resa med naturupplevelser och termalbad i Bad Hofgastein och en lyxig SPA-resa till Swinoujscie. Titta runt på hemsidan och se vilken resa som passar just dig.

Alltid totalpris
Till skillnad från de flesta andra researrangörer har vi på merparten av våra resor halvpension, utflykter och arrangemang inräknade i resans pris. Vi vill ju inte att du ska få några överraskningar i form av extra utgifter under resans gång! På ditt resebevis ser du exakt vad som ingår. Under resan betalar du ingenting extra för de utflykter som finns preciserade i programmet. Vissa entréavgifter kan dock tillkomma.

Kostnadsfria anslutningar
Självklart fortsätter vi med kostnadsfria anslutningar från alla våra påstigningsorter. I det pris du ser ingår alltså anslutningen – jämför gärna våra priser med andra researrangörer.

Detta året hälsar vi alla Cederholms Buss resenärer välkomna till oss. Under det förra året blev Cederholms Buss en del av oss och det ska bli ett sant nöje att ha er som resenärer!

Vi ser fram emot att ha med dig i bussen!

Varma hälsningar från oss på Röke Buss