Grupp/SkolresaDelad upplevelse är flerdubbel upplevelse!


Ett av de bästa sätten att umgås är att resa tillsammans. Oavsett om du vill åka på konferens eller kick-off med företaget, fotbollsresa med laget eller shoppingresa med tjejgänget, kan vi på Röke Buss hjälpa er med allt. Till och med om ni inte har någon aning om vart ni vill resa och vad ni vill göra. Vi har egna bussar och samarbetar med flygbolag och färjebolag, har kontakter på hotell i alla prisklasser och har koll på intressanta resmål över hela världen.

Visst går det..


..att fixa sin egen gruppresa, men är ni minst 20 personer så kan ni slippa en hel del arbete genom att låta oss ta hand om allt. Vi ser till att alla får rätt transport, hotellrum, biljetter till just de konserter och evenemang ni vill gå på.

Vi gör mer


Vi som jobbar på Röke Buss har lång erfarenhet och hittar det där lilla extra som gör upplevelsen ännu bättre. Vi känner till de hetaste shoppingstråken bortom turistkvarteren och vi vet vilka restauranger som serverar den godaste knödeln, pastan, paellan, sushin och gulaschen. Vi hittar till barerna med den bästa livemusiken, till gallerierna med den mest spektakulära konsten och slotten med de mest spännande vinerna. Vi ger er personlig service, från första samtalet tills ni kommer hem igen. Hör av er till oss så hjälper vi er att göra er gruppresa till en större upplevelse.

Tel: 0451-40224
Blå och Röd Rand