Peter Jöback - Med hjärtat som insats. Stockholm, 3 dagar

    Sverige
 Pris: 3695:-     3 dagar


Peter Jöback - Med hjärtat som insats. Stockholm, 3 dagar

Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom Peters olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?

Dag 1. Hemorten - Stockholm
Under morgonen stiger vi på bussen som tar oss norrut mot vår vackra huvudstad. Givetvis gör vi stopp för bensträckare och fika utmed resvägen. När vi kommer fram till Stockholm checkar vi in på Elite Hotel Palace. På kvällen avnjuter vi en gemensam middag.

Dag 2. Stockholm
Efter en god frukost gör vi en guidad stadsrundtur i Stockholm tillsammans. Efter stadsrundturen står dagen till fritt förfogande för egna strövtåg fram till det är dags att åka till Cirkus och resans höjdpunkt. Klockan 15 börjar showen Peter Jöback med hjärtat som insats. Efter showen går bussen tillbaka till hotellet igen och kvällen är fri.

Dag 3. Stockholm – Hemorten
När vi ätit frukost är det åter dags att stiga på bussen och åka hemåt. Under kvällen anländer vi åter till våra hemorter och skiljs åt för denna gång.

1 


Med reservation för felskrivning


Blå och Röd Rand