Hyllningskonsert för James Last i Hamburg 2019

    Tyskland
 Pris: 4195:-     3 dagar


Hyllningskonsert för James Last i Hamburg 2019

Kort efter James Last gjort sin sista turné 2015 så avled han. 2019 skulle James Last fyllt 90 år och det firas nu med en hyllningskonsert för honom i Hamburg.  James Last var en av de mest framgångsrika storbandsledaren av sin tid omkring 80 miljoner sålda skivor. Hyllningskonserterna gästas utav ursprungliga medlemmar av hans orkester och andra gäster som ger extraordinära och unika insikter i hans liv och karriär.

Dag 1. Hemorten- Hamburg
Under morgonen stiger vi ombord på bussen och påbörjar vår färd söderut. Via Öresundsbron åker vi genom Danmark till Rödby för att ta färjan över till Puttgarden. Under kvällen når vi Hamburg och checkar in på trivsamma InterCityHotel Hamburg. Gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Hamburg
Efter god frukost gör vi en stadsrundtur i Hamburg tillsammans. Efter stadsrundturen står dagen till fritt förfogande för egna strövtåg. På eftermiddagen träffas vi igen på hotellet för att bege oss mot en gemensam middag och därefter fortsätta till Mehr! Theater am Großmarkt där hyllningskonserten för James Last hålls. Nu är det bara att njuta av en härlig konsertupplevelse i James Last anda. Efter konserten återvänder vi till vårt hotell.

Dag 3. Hamburg – Hemorten
Vi börjar dagen med frukost och efter det tar vi plats i bussen och börjar rulla mot färjan i Puttgarden. Innan vi rullar på färjan stannar vi för ett shoppingstop. Sista etappen går genom Danmark via Öresundsbron innan vi når Sverige och våra hemorter med fina minnen i bagaget.

 
InterCity Hotel, Hamburg Hauptbahnhof
På detta 4-stjärniga hotell finns moderna rum, en elegant restaurang och en takterrass med panoramautsikt över staden. Det är nära till Hamburgs centralstation, shoppinggatan Mönckebergstraße och Alsterkanalen.

Alla rum på InterCity Hotel Hamburg Hauptbahnhof har satellit-TV med gratis Sky-kanaler, luftkonditionering och ljudisolerade fönster.

Varje morgon serveras en generös frukostbuffé i InterCitys restaurang, som har direkt utsikt över centralstationen och galleriet Kunsthalle. Du kan få säsongsbetonade och regionala måltider eller olika drycker i den eleganta baren.

Läs mer


1 


Med reservation för felskrivning


Blå och Röd Rand