Julmarknad Rostock, Radisson Blu

    Tyskland
 Pris: 2995:-     3 dagar


Julmarknad Rostock, Radisson Blu
En gång om året är det Weihnachtsmarkt i Rostock. Med mer än 200 hantverkare från Tyskland och dess grannländer är denna anrika julmarknad en av landets största. Atmosfären i den gamla Hansastaden får besökaren att återvända hit om och om igen. Marktplatz och Kröpeliner Strasse är insvepta i dofter av Glühwein, stekta äpplen, brända mandlar och kanelstjärnor. Specialiteter som rökt korv från Rostock, rökt fisk från Warnemünde eller gott nygräddat tyskt bröd är bara något av allt det som salustånden frestar med. Vi bor lyxigt och centralt på vårt fina hotell.Radisson BLU Hotel RostockDetta hotell ligger mellan gågatan och Rostocks hamn och erbjuder rymliga rum med gratis WiFi. Här finns även ett stort spa samt en restaurang som serverar utsökta rätter.

De flesta rum på det 4-stjärniga Radisson Blu Hotel Rostock erbjuder underbar utsikt över stadens hamn. På begäran ingår i alla rum en informativ karta, extra kuddar och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Kyrkan Marienkirche och shoppingstråket Kröpeliner Straße ligger 5 minuters promenad från hotellet. Spårvagnar och bussar avgår precis utanför.

Efter en händelserik dag kan du koppla av i hotellets 400 m² stora spaavdelning som ligger på 7:e våningen. I den finska bastun har du panoramautsikt över staden.

Läs mer


1 


Med reservation för felskrivning


Blå och Röd Rand