Julmarknad Hamburg

    Tyskland
 Pris: fr. 2595:-     3 dagar


Julmarknad Hamburg
I juletid glittrar de upplysta fasaderna i Alstersjöarnas spegelblanka vatten och en förtrollande atmosfär sänker sig över Hamburg. Här finns några av norra Tysklands bästa julmarknader och det finns ett dussintal spridda över hela staden. De är vackra, inbjudande och påkostade! Du får uppleva ett Hamburg som förvandlas till en småstadsidyll från förr med välfyllda bodar, karuseller, gediget hantverk och lockande dofter och smaker. Den största julmarknaden hittar du på torget Rathausmarkt utanför Hamburgs rådhus. Den kallas för ”den historiska julmarknaden” och är ett paradis för dig som drömmer om en äkta gammaldags julmarknad.InterCity Hotel, Hamburg Hauptbahnhof
På detta 4-stjärniga hotell finns moderna rum, en elegant restaurang och en takterrass med panoramautsikt över staden. Det är nära till Hamburgs centralstation, shoppinggatan Mönckebergstraße och Alsterkanalen.

Alla rum på InterCity Hotel Hamburg Hauptbahnhof har satellit-TV med gratis Sky-kanaler, luftkonditionering och ljudisolerade fönster.

Varje morgon serveras en generös frukostbuffé i InterCitys restaurang, som har direkt utsikt över centralstationen och galleriet Kunsthalle. Du kan få säsongsbetonade och regionala måltider eller olika drycker i den eleganta baren.

Läs mer


1 


Med reservation för felskrivning


Blå och Röd Rand