Julmarknad Potsdam och Berlin

    Tyskland
 Pris: fr. 2295:-     3 dagar


Julmarknad Potsdam och Berlin
Följ med på en härlig kombinationsresa där du får upptäcka två städer fyllda med julstämning! Vår fasta punkt under resan blir Hotel am Havelufer i Potsdam, varifrån vi utgår för våra besök på städernas julmarknader. Utbudet av julmarknader i den gamla garnisonsstaden Potsdam är stort, liksom förekomsten av historiskt intressanta byggnader. Här kan du själv strosa mellan de olika marknaderna och njuta av Glühwein, brända mandlar, kanderade äpplen och klassiska hantverk. Vi tar även en tur till metropolen Berlin som har ett stort antal olika julmarknader där du garanterat hittar klappar att lägga under granen. Njut av folklivet, det stora utbudet och den festliga julstämningen!Arcona Hotel am Havelufer, Potsdam
Detta hotell i Potsdam erbjuder gratis WiFi och moderna rum med platt-TV. Hotellet med utsikt över floden Havel ligger 5 minuters promenad från tågstationen Potsdam Charlottenhof.

På arcona Hotel am Havelufer kan du njuta av historisk arkitektur och ett lugnt men centralt läge i hjärtat av Potsdam. På rummen finns kabel-TV och en minibar.

Läs mer


1 


Med reservation för felskrivning


Blå och Röd Rand