Polen spa 3 dagar

    Polen
 Pris: 3195:-     3 dagar


Polen spa 3 dagar

Skäm bort dig ordentligt på 5-stjärnigt SPA-hotell! Radisson Blu Resort i Swinoujscie slog upp portarna den 1 augusti 2017 och har ett absolut toppläge vid stranden och den nya strandpromenaden. Här njuter du av god mat och dryck, hamambad, bubbelbad och utsikten från takterrassen, 50 m över havsytan.

Dag 1. Hemorten–Swinoujscie
Vi stiger ombord på bussen som på snabba vägar tar oss ner genom Danmark mot Gedser. Efter överfarten till Rostock väntar ett par timmars resa innan vi når vårt mål; Swinoujscie. Orten är en av Polens mest intressanta turistorter och har landets bredaste badstrand, 5 km lång och upp till 120 meter bred. En strandpromenad och sanddyner separerar badstranden från staden. På bästa läge, precis vid strandpromenaden ligger vårt tjusiga hotell, Radisson Blu Resort, där vi checkar in på våra trevliga rum och packar upp. Kvällen avslutas med en gemensam middag.

Dag 2. Swinoujscie
Idag kan vi bara njuta! Efter frukosten är det dags att upptäcka vårt lyxiga hotell. Här finns pool, hamambad, bastu och bubbelbad som står dig fritt att använda. För att ge din vistelse lite extra guldkant har vi också inkluderat lerinpackning, 3 stycken halvkroppsmassage och vattengymnastik i din vistelse. Vill du dessutom boka andra behandlingar i hotellets SPA/hälsocenter till egen kostnad, så går det naturligtvis bra att göra det på plats. Hotellet har också ett fitnesscenter för dig som vill svettas lite. Det finns även mycket att titta på i hotellets omgivningar. På strandpromenaden finns det dussintals caféer, barer, restauranger, ölpubar och stekhus. Swinoujscie har också ett betagande naturskönt läge, där det ligger vid Östersjön, omgivet av 44 öar. Hyr gärna en cykel på hotellet och ge dig ut på upptäcktsfärd! På kvällen träffas vi i hotellets restaurang och äter en gemensam middag.

Dag 3. Swinoujscie–Hemorten
Efter frukost är det dags att packa ihop och påbörja vår avfärd. Vi stannar till för lite shopping innan vi rullar ombord på färjan i Rostock. På kvällen når vi åter Sverige och våra respektive hemorter.
Radisson Blu Resort, Swinoujscie
Boendet ligger 1 minuts promenad från stranden. Radisson Blu Resort Swinoujscie ligger i Swinoujscie och erbjuder gratis WiFi, ett spa och en säsongsöppen utomhuspool. Här kan du koppla av på solterrassen med havsutsikt eller ta en dryck i baren. Gästparkering erbjuds.

De luftkonditionerade rummen har en TV och eget badrum. Tofflor och gratis badprodukter ingår.

Hotellet erbjuder barnpassning och conciergeservice. DEt finns även en frisersalong. Receptionen är 24-timmarsöppen.

Du kan hyra cykel på hotellet. Radisson Blu Resort Swinoujscie ligger 800 meter från både Zdrojowy-parken och strandpromenaden.

Läs mer


1 


Med reservation för felskrivning


Blå och Röd Rand