Hemlig Resa

   
 Pris: :-     4 dagar


Hemlig Resa

Visst låter det spännande att bara kliva på bussen utan att veta vart vi skall åka? Vi lovar en innehållsrik och trevlig resa men det enda vi vill avslöja är att vi ska resa söderut och i landet vi kommer att besöka är valutan euro.

Dag 1. Hemorten–Vårt hemliga resmål
Under morgonen stiger vi på bussen och påbörjar vår spännande färd. Det bär av söderut via Öresundsbron och vidare ner genom Danmark. På lämpliga ställen stannar vi för bensträckare, fika och lunch. Under eftermiddagen anländer vi till vårt mål och avslutar med en gemensam middag.

Dag 2. Vårt hemliga resmål
Dagen börjar med frukost innan vi ger oss ut på dagens utflykt. Dagens tema är både slott och auto. Kvällen avslutar vi med en god middag på hotellet.

Dag 3. Vårt hemliga resmål
Efter en trevlig frukost stiger vi på bussen som tar oss vidare på dagens utfärd. Idag ska vi både insupa trevlig dryck och goda primörer. Tillsammans äter vi under kvällen en middag på hotellet.

Dag 4. Vårt hemliga resmål–Hemorten
När vi intagit vår frukost packar vi in oss i bussen för färd hemåt. På lämpliga ställen stannar vi för bensträckare och lunch. Innan vi rullar ombord på färjan passar vi på att shoppa lite till förmånliga priser. Under kvällen skiljs vi åt för denna gång med nya fina minnen in bagaget.


Med reservation för felskrivning


Blå och Röd Rand