My Fair Lady i Stockholm

    Sverige
 Pris: :-     3 dagar


My Fair Lady i Stockholm

Följ med på en trevlig resa till Stockholm och se musikalen My Fair Lady!
My Fair Lady, en av de allra mest älskade musikalerna hade sin urpremiär 1956. Den bygger på George Bernard Shaws pjäs Pygmalion om blomsterflickan Eliza och hennes möte med en annan värld. Här i en egen tolkning av danska succéregissören Elisa Kragerup. Med bland andra Johan Rabaeus, Nina Zanjani och Magnus Uggla i rollerna. Vi bor centralt på fina Hotel Kung Carl.

Dag 1. Hemorten – Stockholm

Under morgonen samlas vi på bussen för vidare färd mot vår vackra huvudstad. Under eftermiddagen anländer vi och checkar in på Hotel Kung Carl, centralt beläget. Vi avslutar dagen med en gemensam middag.

Dag 2. Stockholm
Efter frukost har vi dagen till fritt förfogande att upptäcka denna vackra stad. Shoppa, strosa runt eller bara njut av atmosfären. Under kvällen samlas vi åter på hotellet för beger oss till stadsteatern för resans höjdpunkt, my fair lady.

Dag 3. Stockholm – Hemorten
Efter en lite senare frukost stiger vi åter på bussen för färd hemåt. Under kvällen anländer vi åter nöjda och belåtna till hemorterna.
Hotel Kung Carl, Stockholm
Detta hotell är inrymt i en elegant byggnad från tidigt 1900-tal vid Stureplan, i hjärtat av Stockholms shopping- och nöjeskvarter. Här erbjuds individuellt inredda rum med eleganta möbler, gratis WiFi och LCD-TV med kabelkanaler.

Hotellets restaurang Kung Carls Bakficka serverar traditionella svenska rätter med en modern twist.

Den populära cocktailbaren serverar drycker och smårätter. Gästerna kan också prova cocktails tillsammans med godis. Du kan träna i hotellets lilla gym och samtidigt beundra utsikten över de omgivande hustaken.

Från Hotel Kung Carl promenerar du på knappt 15 minuter till Stockholms centralstation och till Gamla stan. I närheten hittar du mängder av märkesbutiker och trendiga inredningsaffärer.

Läs mer


1 


Med reservation för felskrivning


Blå och Röd Rand