Stockholm - Vår vackra huvudstad

    Sverige
 Pris: :-     4 dagar


Stockholm - Vår vackra huvudstad

Stockholm – en av världens vackraste huvudstäder! Lika delar vatten, grönområden och bebyggelse gör Stockholm till en fantastisk stad för både utomhus- och inomhusaktiviteter. Huvudstaden med sin 750-åriga historia och sitt rika kulturliv erbjuder något för alla smaker.

Dag 1. Hemorten–Stockholm
Under morgonen stiger vi på bussen och tar oss norrut genom vackra Sverige och når under eftermiddagen huvudstaden Stockholm. Under kvällen checkar vi in på Clarion Hotel Amaranten och avslutar kvällen med middag.

Dag 2. Stockholm
Vi äter en god frukost innan vi stiger på bussen och kör en guidad tur genom vår vackra stad. Vi kommer att beskåda många av det mest välbekanta byggnader och platser. Vi får sedan eftermiddagen fritt för egna strövtåg. Vi tar en tur till Skansen och för den som önskar går det att stanna kvar och titta på inspelningen av Allsång på Skansen och på egen hand ta sig tillbaka till hotellet.

Dag 3. Stockholm
Efter frukost har vi dagen fritt att upptäcka det Stockholm har att erbjuda. På kvällen tar vi en liten paus från storstadslivet och betraktar Stockholm på avstånd från Kaknästornet. Här uppe, i Kaknästornets restaurang, 134 meter över Djurgården, njuter vi av en god gemensam middag.

Dag 4. Stockholm–Hemorten
När vi ätit vår frukost är det dags att säga adjö till Stockholm för den här gången och bege oss hemåt igen. Med många nya fina minnen i bagaget når vi åter våra hemorter under kvällen.
Clarion Hotel Amaranten, StockholmClarion Hotel Amaranten ligger i centrala Stockholm, bara 10 minuters promenad från centralstationen och Stockholm city. Ett perfekt läge för dig som vill ta på dig upptäckarskorna och uppleva Stockholms alla sevärdheter. På hotellet trivs du som uppskattar den unika, moderna designen med inspiration från 1960-talet. Du som älskar god mat och dryck hittar snabbt din favoritplats i våra barer och restauranger. Hos oss finns också gym, spabehandlingar och konferensavdelning.

Läs mer


1 


Med reservation för felskrivning


Blå och Röd Rand