Helene Fischer live i Berlin

    Tyskland
 Pris: :-     3 dagar


Helene Fischer live i Berlin

Nu ger sig Tysklands mest lysande artist sig åter ut på turné! Hennes förra show sågs av totalt 1,2 miljoner åskådare. Den här gången briljerar hon med en ny färgstark konsert. Att showen är producerad av Cirque du Soleil borgar för någonting alldeles extra. I Mercedes Benz Arena får vi njuta av en magisk föreställning med denna superstjärna. Som vanligt har vi fått bra platser! Ta chansen och upplev Helene Fischer live på en av Tysklands största scener samtidigt som ni kan njuta av den tyska huvudstaden.

Dag 1. Hemorten- Berlin
Under morgonen stiger vi ombord på bussen och påbörjar vår färd söderut. Via Öresundsbron åker vi genom Danmark till Gedser. Där färja från Gedser avgår klockan 11.00 över Östersjön till Rostock. Under kvällen når vi Berlin och vårt boende. Vi checkar in på trivsamma Andel´s Hotel. Efter incheckning och kanske en egen promenad i omgivningarna träffas igen för gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Berlin
Efter en riklig och välsmakande frukt tar vi åter plats i bussen för att använda några förmiddagstimmar åt en intressant rundtur bland Berlins många sevärdheter. Efter sightseeingturen står eftermiddagen till fritt förfogande för egna strövtåg, shopping etc. på och kring Kurfürstendamm. Här finns något för alla smaker! Senare på eftermiddagen träffas vi igen på hotellet för att bege oss mot en gemensam middag och därefter fortsätta till Mercedes Benz Arena där vår favorit Helene Fischer drar igång kl. 20:00. Nu är det bara att njuta av en helkväll med Helene. Efter konserten återvänder vi till vårt hotell.

Dag 3. Berlin – Hemorten
Hemresan startar efter frukost och går tillbaka norrut mot Rostock. Där det blir tid för lite traditionell och prisvärd shopping innan vi rullar vidare sista biten mot färjan. Klockan 15.00 avgår färjan. Sista etappen genom Danmark går från Gedser via Öresundsbron till Malmö, dit vi anländer vi under kvällen.
Andel´s Hotel, BerlinDetta 4 stjärniga hotell med ligger bara 6 spårvagnshållplatser från torget Alexanderplatz. Här hittar du en bar med panoramautsikt över Berlin, och en restaurang som belönats med en Michelinstjärna.

Här erbjuds rökfria rum som har luftkonditionering, en platt-TV, ett stort badrum och ett värdeskåp med plats för laptop.

SPASPHERE är en 550 m² stor spaavdelning med finsk bastu, biobastu, bubbelpool, gym och terrasser för avkoppling. Här kan du njuta av naturliga växter och omsorgsfulla spabehandlingar i ett ljudisolerat område utan störande trafikbuller.

På kvällen kan du låta Michelinkocken Alexander Koppe skämma bort dig på SKYKITCHEN, som ligger på 12:e våningen och har fenomenal utsikt över Berlin. På helt inglasade SKYBAR kombineras klassiska fruktiga cocktails med Berlins speciella atmosfär. Baren ligger 60 meter upp och erbjuder fantastisk utsikt över Berlins takåsar.

Läs mer


 


1 


Med reservation för felskrivning


Blå och Röd Rand