Polen spa 5-dagar

    Polen
 Pris: :-     5 dagar


Polen spa 5-dagar

Unna dig en avkopplande resa och skäm bort dig lite! Följ med till Polen och strandnära kurorten Kolobrzeg. Njut ett par dagar på Arka Medical Spa Hotel, utrustat med alla bekvämligheter. Det 4-stjärniga hotellet är beläget direkt vid den milsvida vita sandstranden. Här finns ett stort Spa med alla tänkbara former av behandlingar och massage, allt från polynesisk, marockansk, indisk till thai och ayurvedisk massage. Med hjälp av en läkare ordineras vi medicinska spabehandlingar som ingår i resan.

Dag 1. Hemorten–Karlskrona
Under eftermiddagen tar vi oss via våra påstigningsorter till Karlskrona. Vi stiger ombord på färjan som tar oss över till Gdynia. Ombord kan vi njuta av färjans olika faciliteter och äta en god bit mat innan vi kryper till kojs.

Dag 2. Gdynia–Kolobrzeg
Under morgonen flyter vi iland i Polen och avnjuter en god frukost innan vi rul?lar av färjan. Vid lunchtid anländer vi till Hotel Arka Medical SPA. Nu har vi ett par dagars njutning framför oss att ta det lugnt och bara jobba på vårt välbefinnande. Hotellet erbjuder en mängd olika nöjen – ta en drink i baren, spela biljard eller bowling, dansa på nattklubben eller varför inte ta ett dopp i hotellets fina poolområden. Kvällen avslutas med en gemensam middag.

Dag 3-4. Kolobrzeg
Sinnesro för kropp och själ! Vi har två dagar på oss att njuta av hotellets utbud eller upptäcka allt Kolobrzeg har att visa upp. Efter frukostbuffén (lunch ingår också) får vi en rundvisning av hotellet av svensktalande guide och vi får även träffa läkaren för våra konsultationer. Efter detta kan vi avnjuta våra behandlingar, bada bubbelpool, träna, simma eller bara ta en lång skön promenad på stranden. Det finns också en stor utomhuspool och inomhus en stor saltvattenpool, bastulandskap och tre jacuzzis. En speciell attraktion är en rymlig saltgrotta uppbyggd av tonvis med havssalt. Njut av ett mikroklimat med behaglig temperatur till stämningsfull musik. Vill du i stället utforska Kolobrzegs lilla trevliga centrum så tar den svensktalande guiden med oss på en rundvandring. Under kvällarna avnjuter vi gemensamma middagsbufféer på hotellet.

Dag 5. Kolobrzeg–Hemorten
Efter frukost är det dags att lämna vårt hotell. Vi lastar bagaget och beger oss mot Rostock. Strax efter lunchtid är det dags för oss att köra ombord på färjan mot Gedser. Efter en sista resa med bussen når vi våra hemorter. Fräscha och utvilade är det dags att säga hej då för denna gång. Känslan av välbefinnande i kropp och själ sitter kvar länge!
Hotel Arka Medical SPAArka Medical Spa ligger nära stranden i Kolobrzeg, nära Fontänten Jaws, Parken Kolobrzeg och Polska armémuseet. Hotellet ligger precis vid Kolobrzegs strand.

Arka Medical Spa har fullständigt spa, inomhustennisbana och inomhuspool. Kostnadsfri wi-fi i allmänna utrymmen. På hotellet finns två restauranger, två kaféer samt två barer/lounger. Gäster har även tillgång till bubbelpool, gratis barnklubb och spabehandlingar.

Arka Medical Spa har 450 rum. Gäster erbjuds kostnadsfritt höghastighetsinternet. På samtliga rum finns hårfön.

Läs mer


1 


Med reservation för felskrivning


Blå och Röd Rand