Nyheter-AktuelltGDPR

publicerad 2018-05-24

Den 25:e maj kommer Allmänna dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation), att börja gälla här i Sverige och Europa. Den har som uppgift att stärka skyddet av personuppgifter och ge dig mer kontroll som privatperson. Det tycker vi är viktigt!


Om du INTE vill vara kund hos oss längre ber vi dig kontakta oss för att plocka bort er ur kundregistret. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Almuncear - Costa del Sol

publicerad 2017-06-29

30-dagars resa till Spanien

Följ med oss till ”tropiska kusten” i Spanien. Landskapet på Costa Tropical är spektakulärt – mäktiga berg med Sierra Nevada i bakgrunden, och den otroliga 19 km långa kustremsan med 320 soldagar om året! I Almunecar kan man koppla av vid havet eller åka på spännande turer. Almunecar, med sina 27 000 innevånare, sägs vara en av de mest genuina orter på den spanska medelhavskusten. Innevånarnas avslappnade levnadssätt smittar lätt av sej och på de mysiga barerna och uteserveringarna är det mest spanska som hörs. Almuñécars gamla stad är intakt och de smala kullerstensgränderna ligger som
de gjorde på medeltiden.

Läs mer

Helene Fische live i Berlin

publicerad 2017-04-27

Nu ger sig Tysklands mest lysande artist sig åter ut på turné! Hennes förra show sågs av totalt 1,2 miljoner åskådare. Den här gången briljerar hon med en ny färgstark konsert. Att showen är producerad av Cirque du Soleil borgar för någonting alldeles extra. I Mercedes Benz Arena får vi njuta av en magisk föreställning med denna superstjärna. Som vanligt har vi fått bra platser! Ta chansen och upplev Helene Fischer live på en av Tysklands största scener samtidigt som ni kan njuta av den tyska huvudstaden.

Läs mer och boka här

Vallarna 2017

publicerad 2017-03-09

Äntligen är datumen för sommarens föreställning på Vallarnas friluftsteater klara!

Vi kommer att köra dit 8/7, 29/7, 5/8

Läs mer och boka på HÄR

Musikresor 2017

publicerad 2016-08-10

Ni har nöjet att presentera två nya musikresor för 2017.

Max Raabe & Palast Orchester live i Berlin
Avresedatum: 17/3 2017
Läs med och boka här

Hansi Hinterseer live i Rostock
Avresedatum: 14/10 2017
Läs mer och boka här

next »Blå och Röd Rand